За насКанцеларииСметководство200 НајголемиКлуб 200КозметикаМеталсистемМултикомпензацииКонтакт
Club 200

генерален спонзор:

makedonski

 

  Club 200

 


 
   
 
Вовед Органи на управување Новости

Оддржано Прво Оснивачко Собрание

На 14.12.2006 беше оддржано оснивачко собрание на клубот 200. Во овој клуб членуваат 135 фирми од 200-те најголеми и најуспешни фирми во Македонија, според едицијата 200 Најголеми фирми во Македонија.

Целта на клубот е да обезбеди и понуди широк спектар на услуги на своите членови. Членството во клубот значи вклучување во поголема мрежа на контакти за внатрешна соработка, која секако ќе се зголемува со остварување на соработка и партнерство и со други клубови.

На оснивачкото собрание беше избран Совет од 15 члена, кои наскоро ќе изберат Претседател на клубот.

горе