За насКанцеларииСметководство200 НајголемиКлуб 200КозметикаМеталсистемМултикомпензацииКонтакт

About Us Image - Diagonal Wave Lines

 

 

  Title - About Us

 

expodesign

актуелно


Trade Point - Skopje
 
 
Вовед Што е компензација? Начин на функционирање Општи услови Станете член Пријавување обврски ЧПП
 

 

Искористете ги придобивките на повеќестраната компензација!!!

  • Подмирување на Вашите обврски без употреба на сопствени средства
  • Со Вашите обврски ги наплатувате побарувањата
  • Заштеда на време и пари

Решете ги ликвидните проблеми брзо и економично

  • Се прашувате како?
  • Едноставно, само со пријавување на обврските

Компензацијата е уредена со Законот за облигациони односи (Сл. весник на РМ бр. 18/2001) од член 311 до член 332.

Според условите кои ги уредува Законот за облигациони односи, нема пречка за порамнување на обврските и побарувањата.

Бесплатно зачленете се тука

горе