За насКанцеларииСметководство200 НајголемиКлуб 200КозметикаМеталсистемМултикомпензацииКонтакт

Metalsistem

 

 

  Metalsistem,

  
 
Палетни регали Регали со полици
Конзолни регали
 

Конзолни регали

Наменети се за складирање на железни профили, цевки, дрвени плочи и лимови. Висината на регалот, должината на конзолите и носивоста на конзолите, се изработуваат според барањата на купувачот.

Се произведуваат од четириаголни профили. Регалите можат да се дополнат со водилици за високи виљушкари, потоа со дрвени плочи, метални решетки или со кровна конструкција.

слика слика слика
слика слика слика

Превезмете го каталогот (.pdf, 557 KB)

За повеќе информации, можете да ја погледнете страницата на Проман - www.proman.eu

горе