За насКанцеларииСметководство200 НајголемиКлуб 200КозметикаМеталсистемМултикомпензацииКонтакт

Metalsistem

 

 

  Metalsistem,

 







 
 
Палетни регали Регали со полици
Конзолни регали
 


Регали со полици за различни оптеретувања

Регалите со полици намемети се за различни оптоварувања. Носивост од 50kg до 900kg по полица. Висината на страницата (рамот) може да биде до 11m. Наменети се за складирање на роба во кутии, документи и сл.

Можност за додавање на разни дополнителни елементи:

  • решеткасти полици во комбинација со подни садови за сигурно чување на хемикалии и масла
  • прегради за поделба на полиците
  • посебни носачи за чување на облека
  • затворени полици за ситен материјал
  • бочни и странични панели
слика слика слика
слика слика слика

Превезмете го каталогот (.pdf, 301 KB)

За повеќе информации, можете да ја погледнете страницата на Проман - www.proman.eu

горе