За насКанцеларииСметководство200 НајголемиКлуб 200КозметикаМеталсистемМултикомпензацииКонтакт

Metalsistem

 

 

  Metalsistem,

  
 
Палетни регали Регали со полици
Конзолни регали
 


Регали за складирање палети

Конструкција со висина до 20m и носивост на полица до 4500kg. Страниците (рамките) на регалот, споени со шрафови или заварени, можат да бидат за носивост на поле над 20t. Носачите на палети се произведуваат во повеќе должини и профили, и можат висински да се поместуваат без употреба на шрафови. Регалните полиња можат да се исполнат со челични плочи, иверица, решетки и др.

  • Широкиот асортиман на конструкциони делови за различни капацитети и носивости, овозможува да се конструира и испорача оптимална варијанта на регална конструкција, според Вашите потреби
  • Завршната обработка на конструкцијата е изведена со прашкаста и запечена боја. Боите се изведени според RAL картата, спрема потребита на купувачот. По потреба можат да бидат поцинкувани.
слика слика слика
слика слика слика

Превезмете го каталогот (.pdf, 794 KB)

За повеќе информации, можете да ја погледнете страницата на Проман - www.proman.eu

горе